Vrijdag 22 en Zaterdag 23 December 2023: ‘Cognac Connaisseurs-proeverij’

Elk jaar organiseert de Cognactheek in het weekend voor Kerst de ‘Connaisseurs-proeverij’. Dan schenken wij cognacs van minimaal 25 jaar. Dit is het moment van het jaar waar we samen genieten van het allermooiste wat cognac kan bieden. Niks van de grote vier, alleen het lekkerste van kleine(re) familiehuizen. Chef Troy gaat weer zeven heerlijke hapjes samenstellen die de cognacs begeleiden. 

Gezien de grote belangstelling wijken we waarschijnlijk uit naar de ‘Irenezaal’ bij de Grote Kerk aan de Loolaan / Koninginnelaan. Deze zaal biedt voldoende plaatst en is voorzien van alle voorzieningen. 

De inloop start elke avond om 19:15 en om 19:30 beginnen we de proeverij. We ronden af rond 22:30. De gezellige nazit is in de Cognactheek. Daar blijven we lekker borrelen tot na middernacht. 

De prijs is € 80,00 p.p. Opgeven kan in de winkel, via e-mail (info@cognactheek.nl) en telefonisch (055-20 70 471).  Er zijn al inschrijvingen voor beide avonden!

Santé!

 

De route naar Irenezaal bij de Grote Kerk

Als je vanaf de Cognactheek komt, is het zeven minuten lopen naar de Irenezaal. Loop dan de Koninginnelaan af in de richting van het centrum. Een paar meter voor de stoplichten voor de Grote Kerk kan je de kleine parkeerplaats op van de Grote Kerk. Neem deze ingang en ga rechtsaf met de kerk aan je linkerhand. Rechts zie je de ingang van de Irenezaal.

Als je vanaf de Loolaan komt, kan je naar de grote(re) parkeerplaats bij de Grote Kerk. Passeer de slagboom en loop / fiets naar de kerk. Houdt de kerk aan je rechterhand en dan zie je even later de Irenezaal aan je linkerhand.