Zaterdag 30 september vindt in de Koninginnelaan voor de dertigste keer het Nazomerfeest plaats. Het thema is ‘Koninklijke Koninginnelaan’, wat terugkomt in de aankleding en activiteiten. Daarbij is zeker ook gedacht aan de jongste bezoekers.

De opzet is weer meer zoals die in vroegere jaren was met veel kraampjes en food trucks van zowel de ondernemers in de straat als ongeveer vijftig van buiten. Twee butlers verwelkomen u bij aankomst, waarna u kunt genieten van bijzondere artikelen, (creative) activiteiten, heerlijk eten en drinken en live muziek.

De Cognactheek viert elk jaar haar verjaardag tijdens het Nazomerfeest en pakt dus extra feestelijk uit. Bij de kraam voor de Cognactheek kunt u kennismaken met pineau des charentes (‘zomerport’), wijnen,  kleurrijke likeuren van Cartron en de Apeldoornse likeuren van Puur Smaack! Nicky van Casa Ron schenkt vanuit zijn mobiele bar echte Cubaanse rum. Binnen in de winkel geven special guests Hans en Erik advies in de whisky corner. Natuurlijk is er ook veel lekkers te proeven in het proeflokaal. 

Het Nazomerfeest in de Koninginnelaan begint om 14:00. Het feest eindigt in de straat om 20:00, maar Harold, Erik en hun familie en vrienden gaan nog wel even door. We zien u graag tijdens het Nazomerfeest op zaterdag 30 september. Het belooft weer een ouderwets gezellige dag te worden.  

Santé!

Harold & Erik