Pot Still Festival 2022 – Busreis en Ticket

Traditiegetrouw organiseert Groothandel en Slijterij Van Wees elk jaar in het eerste weekend van oktober het befaamde Pot Still Festival. Dit jaar vindt het gezellige evenement plaats van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober. 
 

Voor de liefhebbers van whisky, cognac, rum, armagnac, calvados en andere gedistilleerde dranken verzorgt de Cognactheek op zondag 2 oktober een busreis naar het festival. De bus vertrekt rond 11:45 vanaf de Cognactheek aan de Koninginnelaan 42 en zet de mensen af voor de deur van Leerhotel ‘Het Klooster’ aan de Daam Fockemalaan 10. De sessie op zondag is van 13:00 tot 16:00. We verwachten rond 17:15 weer terug te zijn.

U betaalt € 60,00 en voordat bedrag heeft u het vervoer heen & terug plus het ticket voor het festival à € 42,50. Geen gedoe van een treinreis of taxi. U kunt onbezorgd genieten van al het lekkers. En komt u met de fiets naar de Cognactheek, u kunt uw fiets stallen bij de Aldi achter de Cognactheek of eventueel in de zaak.

U kunt uw plaats & ticket reserveren bij de Cognactheek in de winkel, of bel (055-2070471) of stuur een e-mail (info@cognacteek.nl). We hebben 45 plaatsen in de bus. Reist u met ons mee?