Mix & Match-korting

Deze tijden bieden veel mogelijkheden thuis recepten uit te proberen uit dat ene kookboek dat al jaren in de kast staat. En als er zo veel aandacht wordt besteed aan het samenstellen van een verrassend twee- of driegangendiner, dan klinkt het best logisch om daar een lekker wijntje bij uit te kiezen.

En waarom ook niet meteen gaan voor een lekker aperitief en/of digestief? Voor elke gang is er bij de Cognactheek een mooie drank te vinden die perfect past bij uw gastronomische creaties. 

Speciaal voor het kiezen van verschillende dranken bij een uitgebreid diner of een borrelmoment biedt de Cognactheek met ‘Mix & Match’ aan. De spelregels zijn simpel (zie foto links). Kies minimaal zes flessen en krijg acht procent korting op alles. Dat lijkt op de bekende 12+1, maar je ontvangt die korting al bij de helft van het aantal flessen. Elke combinatie telt, maar korting op korting geven we niet. Kies bijvoorbeeld een pineau, drie wijnen,  een cognac, een whisky en een limoncello en ontvang op alles die acht procent. Zo wordt de perfecte foodpairing een stukje  gemakkelijker! Bon appétit & santé!

Deze actie liep tot 1 juli 2023. De Mix & Match-actie geldt per 1 juli 2023 alleen voor wijnen.