Zaterdag 30 september 2023: Nazomerfeest’

Elk jaar op de laatste zaterdag van september vindt in de Koninginnelaan het Nazomerfeest plaats. Dit jaar is het al weer de 30e keer dat het feest wordt georganiseerd. En de Cognactheek viert deze dag ook haar 6-jarig bestaan.

Deze dag zetten alle ondernemers in de straat hun beste beentje voor. Daarnaast zijn er ook veel mensen van buiten de straat die met hun artikelen en (creative) activiteiten bijdragen aan de feestvreugde. Twee butlers verwelkomen u bij aankomst.

De kraam voor de Cognactheek wordt bemand door Robert (broer van Harold) en zijn maat Jos. Zij schenken likeuren en pineau des charentes (‘zomerport’). Robin van Amante heeft een eigen mini-cocktailbar met zijn Limoncello en Arancello. En ook Nicky (Casa Ron) staat buiten in zijn mobiele bar, waar hij rum van Ron Cubay en Ron Perla del Norte onder de aandacht brengt, puur of in een cocktail.

Binnen wordt Erik in de winkel ondersteund door Erik (verwarrend…). De tweede Erik is een wandelende encyclopedie op het gebied van Whisky. In het proeflokaal staan Harold en Herman paraat om de bezoekers te verrassen met allerlei vloeibaar lekkers.

Het feest begint om 14:00u. Het Nazomerfeest eindigt in de straat om 20:00. We zien u graag tijdens het Nazomerfeest op zaterdag 30 september. 

Harold, Erik, Robert, Jos, Robin, Nicky, Erik en Herman.