Port proeven: Quinta da Devesa

Vrijdag 25 maart: Port-proeverij ‘Quinta da Devesa’

Hoera, de mondkapjes zijn nagenoeg verdwenen, geen anderhalve meter meer en het CTB is niet meer nodig. We kunnen weer proeverijen organiseren! Gewoon als vanouds gezellig een avondje cognac, whisky, rum, armagnac, port of wijn. Wat keken we daar met ons allen naar uit. De kalender van de Cognactheek is gevuld met gezellige en interessante proeverijen.

Vrijdagavond 25 februari openden we de nieuwe reeks proeverijen met whisky van Gordon & MacPhail. Wat een geweldige avond was dat! Vrijdag 25 maart is het de beurt aan port. Die avond schenken we voor de tweede keer heerlijke ports van Quinta da Devesa. Natuurlijk schenken we vooral andere ports als in oktober 2020. Dit keer bestaat de line-up uit een nieuwe LBV, twee jonge vintage ports, twee gerijpte  tawny’s (waaronder de 30-jarige tawny), een voortreffelijke colheita en twee zéér oude witte ports.

De deelnamekosten bedragen € 35,00, inclusief kazen en speciaal voor deze proeverij handgemaakte bonbons van BonBonSpecials. Opgeven kan in de winkel, via mail en (info@cognactheek.nl) en telefonisch (055-20 70 471). 

Saúde! (Proost!).