Vrijdag 24 en zaterdag 25 November 2023: Port-proeverij ‘Burmester’

Burmester was het eerste porthuis dat wij bij de Cognactheek hadden. Dit wordt de vierde keer dat we een Burmester-proeverij doen. We vertellen hoe port wordt gemaakt, de achtergronden van Burmester en het verhaal achter de geselecteerde portwijnen.

We schenken elf glazen port, inclusief de Tawny 10, 20, 30 én 40. Het zou de eerste keer zijn dat we die 40-jarige tawny in de proeverij schenken. De importeur heeft de Tawny 30 en 40 speciaal voor ons besteld! 

Natuurlijk hoort er bij elk glaasje een lekkere ‘bite’. Denk daarbij aan heerlijke kazen van Marcel’s Kaas en Het Kaaslokaal, lekkers van Banketbakkerij Maassen en unieke bonbons van Marjanne Deelen van BonBonSpecials (die met roquefort-kaas zit er vast weer bij).

De inloop begint om 19:15u en we starten de proeverij om 19:30u. We denken rond 22:30 af te ronden. Daarna ontstaat meestal spontaan een gezellige nazit. De deelnamekosten bedragen € 40,00. Opgeven kan in de winkel, via mail (info@cognactheek.nl) en telefonisch (055-20 70 471).  Uw inschrijving is definitief nadat we uw betaling hebben ontvangen.

Voor de proeverij op vrijdag 24 november zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Daarom hebben we besloten deze proeverij te herhalen op zaterdag 25 november. Voor zaterdag zijn er nog voldoende plaatsen. 

Saúde!

Harold & Erik