Vrijdag 16 Februari 2024: Port-proeverij ‘Dos Santos’

Vanaf vrijdag 16 februari 2024 is er weer een nieuw merk port te vinden bij de Cognactheek. Met veel plezier en gepaste trots presenteren we ‘Dos Santos’. Martin Peters van het Portugees Wijnhuis vertelt u deze avond hoe port wordt gemaakt, de achtergronden van Dos Santos en het verhaal achter de geselecteerde flessen port.

Natuurlijk hoort er bij elk glaasje een lekkere ‘bite’. Denk daarbij aan heerlijke kazen van Marcel’s Kaas en Het Kaaslokaal, verse vleeswaren van Keurslager Lautenschutz, lekkers van Banketbakkerij Maassen en unieke bonbons van Marjanne Deelen van BonBonSpecials.

De proeverij vindt plaats in het eigen proeflokaal van de Cognactheek. De inloop begint om 19:15u en we starten de proeverij om 19:30u. We denken rond 22:00 af te ronden. Daarna ontstaat meestal spontaan een gezellige nazit. De deelnamekosten bedragen € 39,00 en dat is inclusief bijpassende hapjes. Opgeven kan in de winkel, via mail (info@cognactheek.nl) en telefonisch (055-20 70 471).  Uw inschrijving is definitief nadat we uw betaling hebben ontvangen.

Vanwege afzeggingen zijn er weer drie plaatsen  beschikbaar.

Saúde!

Harold, Erik & Martin