Vrijdag 24 Februari 2023 en vrijdag 3 Maart: Port-proeverij ‘Quinta da Pacheca’

Vanaf vrijdag 24 februari 2023 is er weer een nieuw merk port te vinden bij de Cognactheek. Met veel plezier en gepaste trots presenteren we ‘Quinta da Pacheca’. Sjoerd IJzerman en Roos Lozie van WineTable uit Steenwijk vertellen u deze avond hoe port wordt gemaakt, de achtergronden van Quinta da Pacheca en het verhaal achter de geselecteerde port.

We schenken minimaal acht glazen port. Natuurlijk hoort er bij elk glaasje een lekkere ‘bite’. Denk daarbij aan heerlijke kazen van Marcel’s Kaas en Het Kaaslokaal, verse vleeswaren van Keurslager Lautenschutz, lekkers van Banketbakkerij Maassen en unieke bonbons van Marjanne Deelen van BonBonSpecials (die met roquefort-kaas zit er vast weer bij).

De inloop begint om 19:15u en we starten de proeverij om 19:30u. We denken rond 22:00 af te ronden. Daarna ontstaat meestal spontaan een gezellige nazit. De deelnamekosten bedragen ongeveer € 35,00 (we weten de definitieve selectie van de ports nog niet) en dat is inclusief bijpassende hapjes. Opgeven kan in de winkel, via mail (info@cognactheek.nl) en telefonisch (055-20 70 471).  Uw inschrijving is definitief nadat we uw betaling hebben ontvangen.

Voor vrijdag 24 februari zijn er geen plaatsen meer. Vanwege de grote belangstelling hebben we op vrijdag 3 maart een herhaling van deze port-proeverij. 

Saúde!

Sjoerd, Roos, Harold & Erik