Verschillende kazen gaan erg goed samen met whisky

Privé-proeverij op maat

Vanwege het Corona-virus zijn er momenteel geen proeverijen mogelijk in ons eigen proeflokaal. Zodra de horeca weer open mag, kunnen wij ook weer proeverijen voor kleine gezelschappen (2-6 personen) organiseren. 

Tot die tijd is het mogelijk dat wij bij u thuis komen. Daarbij houden we de geldende maatregelen aan: maximaal 4 bezoekers, anderhalve meter, etc.  Lijkt u dat een gezellig idee, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Indien u met een groep van familie, vrienden en/of collega’s een leuke (na)middag of avond wilt hebben, neem dan eens contact met ons op. Voor een privé-proeverij kunt u kiezen uit ons gehele assortiment en bij elke glas vertellen we een verhaal. We kunnen ook speciaal voor u dranken bestellen die geen deel uitmaken van ons standaard assortiment, bijvoorbeeld een whisky uit een jaar of streek waar u speciale herinneringen bij heeft.

Wij kunnen zorgen voor bijpassende hapjes. Denk daarbij aan vleeswaren, kazen, gedroogd fruit en chocola. Indien u dat wenst serveren we luxere hapjes, zoals spareribs (heerlijk bij rum) of gevulde eitjes.

Wij zijn flexibel als het gaat om dag en tijdstip. Het aantal personen is aan u. We hebben al privé-proeverijen verzorgd voor twee tot dertig personen. Een proeverij kan plaatsvinden in ons proeflokaal (maximaal 26 personen), bij u thuis, bij uw bedrijf of instelling, of op een andere locatie. Laat uw wensen weten en wij doen u een mooi voorstel.

Tel. 055 – 20 70 471 | info@cognactheek.nl