Cognac proeverij / whisky proeverij

Wat is er leuker dan genieten van een aantal heerlijke cognacs, whisky’s of andere drank met een goed verhaal erbij? Wij organiseren algemene proeverijen voor zowel mensen die willen kennismaken met de wereld van cognac, whisky, port, rum of wijn als voor meer ervaren liefhebbers.

De meeste proeverijen hebben een thema, zoals ‘Napoléon’, waarbij alleen cognacs met de aanduiding ‘Napoléon’ worden geschonken. Zeer gewild zijn onze proeverijen van één huis, waarbij iemand van dat betreffende huis cognacs uit de eigen range schenkt, inclusief één of twee cognacs die eigenlijk (nog) niet voor de Nederlandse markt beschikbaar zijn. Ook voor onze proeverijen van de groothandels Van Wees en Whisky Import Nederland is altijd veel belangstelling. Befaamd zijn de Connaisseur-proeverijen (€ 50 tot € 60  p.p), waar cognacs van minimaal 25 jaar oud worden geschonken.

Aan een cognac / whisky proeverij kunnen maximaal 26 personen meedoen. U kunt u individueel of met meer personen aanmelden. De kosten voor deelnemers zijn afhankelijk van het aantal glazen en keuze uit de dranken. Er is al een proeverij voor € 20 per persoon. Een proeverij bestaat meestal uit zes tot acht cognacs, whisky’s en/of andere dranken. Vanzelfsprekend worden passende hapjes geserveerd. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws over onze proeverijen. Of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.

Een proeverij op maat

Er kan hierbij een selectie worden gemaakt uit ons gehele assortiment. Deze proeverij kan bij u thuis, bij uw bedrijf of instelling, of op een andere locatie plaatsvinden. Laat uw wensen weten en wij doen u een mooi voorstel.