Zondag 6 oktober 2024: Met de bus naar het Pot Still Festival in Amersfoort

Traditiegetrouw organiseert Groothandel en Slijterij Van Wees elk jaar in het eerste weekend van oktober het befaamde Pot Still Festival. Dit jaar vindt het gezellige evenement plaats van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 6 oktober.  
 

Voor de liefhebbers van whisky, cognac, rum, armagnac, calvados en andere gedistilleerde dranken verzorgt de Cognactheek op zondag 6 oktober een busreis naar het festival. De bus vertrekt rond 11:45 vanaf de Cognactheek aan de Koninginnelaan 42 en zet de mensen af voor de deur van Leerhotel ‘Het Klooster’ aan de Daam Fockemalaan 10. De sessie op zondag is van 13:00 tot 16:00. Rond 17:15 zijn we weer terug.

Nadat we weer terug zijn, gaan we nog even door in de Cognactheek. U kunt nog even gezellig naborrelen en ervaringen delen. Daarnaast kunt u uw bestellingen doorgeven. Wij bieden de mensen die deze dag met ons meereizen een korting van 10% op hun bestellingen. Deze korting geldt voor hen tot en met zaterdag 12 oktober 2024.

Voor € 70,00 (alleen contante betaling) heeft u het vervoer heen & terug èn het ticket voor het festival (losse tickets € 50,00). Geen gedoe van een treinreis of taxi. U kunt onbezorgd genieten van al het lekkers. En komt u met de fiets naar de Cognactheek, u kunt uw fiets stallen bij de Aldi achter de Cognactheek of eventueel in de zaak.

U kunt uw plaats & ticket reserveren bij de Cognactheek in de winkel, of bel (055-2070471) of stuur een e-mail (info@cognactheek.nl). We hebben 50 plaatsen in de bus. Reist u met ons mee?