Regionieuws TV Samen 1: Cognactheek – Droom al 5 Jaar werkelijkheid

Cognactheek – Droom al 5 jaar werkelijkheid 

Op donderdagmiddag 21 juli 2022 kwamen Rob van Leeuwen (eindredacteur Regionieuws TV Samen1) en cameraman Alex naar de Cognactheek aan de Koninginnelaan in Apeldoorn. De aanleiding voor het bezoek was het 5-jarig bestaan van de zaak. 

Het interview begon in de hoek waar de cognac en armagnac naast elkaar staan. Hoe is de droom begonnen? Hoeveel cognac-soorten zijn er eigenlijk? Is er wel vraag naar cognac? Wat betekent het proeflokaal voor de zaak? Harold probeerde op alle vragen een bondig antwoord te geven. Kansloos natuurlijk, maar gelukkig hadden Rob en Alex meer dan genoeg tijd genomen om het verhaal aan te horen en goed over het voetlicht te brengen.

Je zou denken dat Harold en Erik na de opnames voor hun onlangs uitgekomen bedrijfsfilm inmiddels over voldoende ervaring voor de camera beschikken en hun zenuwen uitstekend onder controle hebben. Dat bleek niet helemaal zo te zijn. Gelukkig is Rob ook een goede editor. Klik hier om de film te bekijken en oordeel zelf of de heren Hollywood-materiaal zijn. Leuk detail is dat een vaste klant die langs kwam om de heren moreel te ondersteunen spontaan een rol kreeg aangeboden. Thanx Erik P.!