Thuisproeverij

De Cognactheek verzorgt al ruim vier jaar met plezier allerlei proeverijen. Welke drank we ook presenteerden, altijd waren het gezellige avonden. Helaas, zolang de horeca gesloten is, mogen we geen proeverijen organiseren in ons eigen proeflokaal. 

Maar we hebben een oplossing. Als u niet naar ons toe kan komen, komen wij naar u. Gedurende twee uur vertellen we u bij u thuis een en ander over de gekozen drank (cognac, whisky, armagnac of rum), de betreffende producent en de meegebrachte flessen. 

Daarbij kunnen we bijpassende kleine ‘bites’ presenteren. Denk daarbij aan een tapasplankje van Keurslager Lautenschutz, kazen van Marcel’s Kaas, bonbons en andere chocolade.

De kosten voor een proeverij in Apeldoorn bedragen € 50 p.p.  Voor proeverijen buiten Apeldoorn rekenen we daarnaast een fee van € 100.  In overleg met u kan het uitgebreider.

Natuurlijk doen we dit binnen de geldende maatregelen. Het maximaal aantal deelnemers is dus het aantal volwassenen personen van het huishouden en maximaal drie gasten. Een van ons is die vierde gast.

Heeft u interesse in een proeverij bij u thuis, neem dan contact met ons op: 055-20 70 471 of 06-43 01 52 16 | info@cognactheek.nl.

Harold van der Werff & Erik de Leest