Voor de horeca

Horeca-ondernemers die zich willen onderscheiden met hun aanbod in gedistilleerde dranken zijn bij ons aan het goede adres. Met onze onze eigen import kunnen wij cognacs aanbieden die in onze ogen meer ‘value for money’ bieden dan de cognacs van de vier grote en meer bekendere huizen (Hennessy, Rémy Martin, Courvoisier en Martell). Ook onze whisky’s van onafhankelijke bottelaars springen in het oog. Daarnaast hebben we eigen armagnac-import van Dartigalongue en Domaine d’Espérance. En probeer eens de heerlijke ‘Amaretto’ van Cartron en ‘Crème au Cognac’ van Braastad als alternatieven voor respectievelijk ‘Liqueur di Saronno’ en ‘Baileys Irish Cream’.

Wij zijn er trots op dat verschillende horeca-ondernemers voor De Cognactheek kiezen. Wij geven de horeca 10% korting op de winkelprijzen.

U vindt onze dranken bij:

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een algemene prijsindicatie: 055 – 20 70 471 | 06 43015216 | info@cognactheek.nl. Geen minimale afname. We bezorgen gratis in de gemeente Apeldoorn. Buiten Apeldoorn wordt uw bestelling vanaf € 300,00 gratis verstuurd.