Vrijdag 11 oktober Masterclass ‘Plantation Rum’

Vrijdag 11 oktober Masterclass ‘Plantation Rum’

Op vrijdag 11 oktober verzorgt Aurélie Maumas, brand-ambassador van Maison Ferrand – Plantation Rum een masterclass, waarin acht van hun rums centraal staan. Sinds juni hebben we een aantal van hun mooie rums in onze winkel staan, dus deze proeverij is een goede gelegenheid om kennis te maken met de uitgebreide range van dit kwaliteitsmerk.

Aurélie begint met de meest bekende rums (witte en bruine rum), daarna komen de oudere rums en de vintages. Bijzonder is dat verschillende Plantation rums twee rijpingen ondergaan, eerst een ‘Caribbean aging’ en daarna een ‘Continental aging’ in Frankrijk, in de Cognac-streek. Het wordt een smakelijke ontdekkingstocht door het eilandenrijk van het Caribisch gebied.

Bij de proeverij worden zoals altijd bijpassende hapjes geserveerd, zoals kazen, vleeswaren en chocolade. De inloop is vanaf 19:15u. De proeverij eindigt rond 22:00u. De kosten voor deze proeverij bedragen € 27,50 p.p. Opgeven kan via info@cognactheek.nl, telefoon (055-20 70 471) en in de winkel.

Voor deze proeverij zijn geen plaatsen meer beschikbaar.