Vrijdag 16 en zaterdag 17 December 2022: ‘Cognac Connaisseurs-proeverij’

Elk jaar organiseert de Cognactheek in het weekend voor Kerst de ‘Connaisseurs-proeverij’. Dan schenken wij cognacs van minimaal 25 jaar. Dit is het moment van het jaar waar we samen genieten van het allermooiste wat cognac kan bieden. Niks van de grote vier, alleen het lekkerste van kleine(re) familiehuizen. Chef Troy gaat weer zeven heerlijke hapjes samenstellen die de cognacs begeleiden. 

Gezien de grote belangstelling wijken we uit naar de de zaal ‘Pleinhuis’ bij de Grote Kerk aan de Loolaan / Koninginnelaan. Dit is op loopafstand van de Cognactheek. Deze zaal is lekker knus en biedt plaats aan ongeveer 36 personen. De garderobe is in de hal bij de ingang, waar ook de toiletten te vinden zijn.

De inloop start om 19:15 en om 19:30 schenken we de eerste cognac.  We ronden af rond 22:30. Voor de gezellige nazit gaan we naar de Cognactheek. Daar blijven we borrelen tot na middernacht. 

De prijs is € 80,00 p.p. Opgeven kan in de winkel, via e-mail (info@cognactheek.nl) en telefonisch (055-20 70 471). Voor de vrijdag zijn plaatsen beschikbaar. Voor de zaterdag zijn er geen tickets meer.