Vrijdag 17 en zaterdag 18 December: ‘Cognac Connaisseurs-proeverij’

Elk jaar organiseert de Cognactheek in het weekend voor Kerst de ‘Connaisseurs-proeverij’. Dan schenken wij cognacs van minimaal 25 jaar. Vanwege corona hebben we de editie van 2020 moeten laten vervallen. We hebben goede hoop dat het dit jaar wel kan. De eerste aanmeldingen zijn al binnen!

We lichten al vast een tipje van de sluier op: iets van Michel Forgeron, een vintage van Maxime Trijol en waarschijnlijk een nieuwe botteling van Fillioux. In september zal de line-up definief worden vastgesteld. Waarom dan al? Nou, chef Troy gaat weer acht heerlijke hapjes samenstellen. Vanaf eind september tot medio december gaat hij zijn creaties voorleggen aan een kritisch publiek, zijn vader en moeder.

De prijs is € 75,00 (€ 55,00 voor de cognac en € 20 voor de creaties van chef Troy). Als het weer bij ons in het proeflokaal kan en mag komen er geen kosten bij voor de zaal. Als we moeten uitwijken naar een externe zaal, worden de extra kosten geschat op € 8,00 per persoon. Opgeven kan in de winkel, via e-mail (info@cognactheek.nl) en telefonisch (055-20 70 471).