Vrijdag 27 november: whisky-proeverij met Hans Bol

Hans Bol van High Spirits komt weer naar de Cognactheek en hij neemt de laatste whisky’s mee van James Eadie, Murray McDavid en Hart Brothers. Deze bijzondere whisky’s blijven liefhebbers verrassen. Of het nu gaat om een echte sherry-bom zoals de Benriach 11 YO Cask Strenght of een uitgesproken peaty Murray McDavid Caol Ila 8 YO met een finish op Château d’Arsac-vaten, de whisky’s van Hans blijven je bij!

Waarschijnlijk wijken we uit naar een andere locatie in de Koninginnelaan, want de proeverijen met Hans zijn altijd snel vol. De inloop begint op 19:00u en we starten de proeverij om 19:15u. De mensen die Hans kennen, weten dat als hij eenmaal op zijn praatstoel zit, de tijd uit het oog wordt verloren. In verband met de geldende regels omtrent corona is de eindtijd 22:00u.

De deelnamekosten bedragen € 45,00 (inclusief bijpassende hapjes). Opgeven kan in de winkel, via mail (info@cognactheek.nl) en telefonisch (055-20 70 471). Wees er op tijd bij. De eerste aanmeldingen zijn al weer binnen!

Slàinthe!