Vrijdag 29 juli: Cognac-proeverij ‘Verwenmoment voor de thuisblijvers’

De afgelopen jaren waren de mogelijkheden om op vakantie te gaan aanzienlijk beperkt. Dus nu het weer kan, springen we massaal uit de band! Voor de mensen die eind juli (nog) niet op pad zijn, of al weer terug zijn gekomen, organiseren we deze feestelijke cognac-proeverij. 

We gaan weer veel lekkers schenken wat we de afgelopen jaren hebben ontdekt op onze reizen door de cognac-regio. We schenken één pineau de charente en zeven cognacs. En zoals u van ons bent gewend, ligt het accent op onze eigen import. Vanzelfsprekend zijn het weer allemaal cognacs die niet eerder zijn geschonken bij een van onze openbare proeverijen. En omdat wij zelf deze zomer niet op vakantie gaan, maken we er een echt feestje van. Het feit dat we 15 juli vijf jaar bestaan, draagt zeker bij aan de feestvreugde. Viert u mee?

De inloop begint op 19:15u. We starten de proeverij om 19:30u en ronden af rond 22:00u. Daarna volgt er vast en zeker spontaan een gezellige nazit. De deelnamekosten bedragen € 35,00 inclusief bijpassende hapjes. Opgeven kan in de winkel, via mail (info@cognactheek.nl) en telefonisch (055-20 70 471). 

Santé!