Vrijdag 22 november: Whisky-proeverij ‘High Spirits’

Vrijdag 22 november: Whisky-proeverij ‘High Spirits’

Op vrijdag 22 november organiseert de Cognactheek in samenwerking met ‘High Spirits’ een whisky-proeverij. Hans Bol geeft tekst en uitleg bij zeven verschillende whisky’s. Hij zit vol sterke verhalen en amusante anekdotes. De enthousiaste manier waarop hij aroma’s en smaken van de gekozen whisky’s omschrijft, is voor sommigen onnavolgbaar, maar altijd poëtisch. Hij presenteert voornamelijk whisky’s die net aan ons assortiment zijn toegevoegd of die vanaf die avond worden toegevoegd.

De whisky’s van ‘High Spirits’ zijn in Apeldoorn alleen bij de Cognactheek verkrijgbaar. Dit betreft voornamelijk whisky’s van onafhankelijke bottelaars, zoals James Eadie en Murray McDavid. Met zulke whisky’s onderscheiden wij ons van onze collega’s in Apeldoorn en omgeving. Wij kunnen inkopen wat we zelf lekker en interessant vinden, zodat we ook fervente liefhebbers kunnen blijven verrassen.

De inloop is vanaf 19:15u. De proeverij eindigt rond 22:00u. We kennen Hans en als hij op zijn praatstoel zit, dan zou het zo maar kunnen dat we iets uitlopen. De kosten voor deze proeverij bedragen € 40,00 p.p. Opgeven kan via info@cognactheek.nl, telefoon (055-20 70 471) en in de winkel.

Voor deze proeverij zijn geen plaatsen meer beschikbaar.