Whisky Festival Apeldoorn 2023 – Laatste Nieuws

Whisky Festival Apeldoorn – Laatste Nieuws

Op zondag 12 maart 2023 organiseren Nicole Schuijer en Branko Driessen namens de Stichting Yourright Foundation het eerste ‘Whisky Festival Apeldoorn’. In 2019 organiseerden zij voor het eerst het Whisky Festival Delft, dat inmiddels een begrip onder de liefhebbers is. Royaal (Stationsplein 4, Apeldoorn) vormt de achtergrond voor het eerste Whisky Festival Apeldoorn.

Het aantal toegangskaarten was gelimiteerd tot 100, maar omdat de belangstelling erg groot is, is het maximum aantal kaarten verhoogd tot 150. Wil je erbij zijn, maar je hebt nog geen kaartje, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Beneden staan Nicole en Branko. Zij nemen een groot deel van hun privé collectie mee. Daartussen zitten enkele zéér exclusieve en bijzondere whisky’s. Naast hen staat de Cognactheek. Wij nemen vooral whisky’s mee van onafhankelijke bottelaars, zoals Hart Brothers, James Eadie, Murray McDavid, Claxton’s, Signatory en Gordon & Macphail. Daarnaast hebben we ook wat andere dranken bij ons, zoals cognac, armagnac en rum.

Ga de trap op en ontmoet Lisette van Megen en Peter Ouwens van de Stichting Dutch Whiskyteers. Zijn schenken verschillende whisky’s van kleine Nederlandse whisky-distilleerderijen. 

De deuren gaan open om 13:00 en we ronden af om 17:00. De entree bedraagt € 10,00. U kunt zich opgeven via de website van Stichting Yourright Foundation. U rekent de drams af met tokens, die € 1 per stuk kosten. U kunt een eigen whisky-glas meenemen, of er eentje kopen bij de tafel van de Cognactheek. De opbrengst van het festival komt ten goede aan Stichting Yourright Foundation. 

Slàinthe Mhath!