Whisky Festival Apeldoorn 2024

Op zondag 10 maart 2024 organiseren Nicole Schuijer en Branko Driessen namens de Stichting Yourright Foundation voor de tweede keer het ‘Whisky Festival Apeldoorn’. De eerste editie in 2023 was een groot succes en het lijkt erop dat Apeldoorn nu een eigen jaarlijks whiskyfestival heeft.

Nicole en Branko nemen een groot deel van hun privé collectie mee. Daartussen zitten enkele zéér exclusieve en bijzondere whisky’s. Daarnaast presenteren Lisette van Megen en Peter Ouwens (Stichting Dutch Whiskyteers) verschillende whisky’s van kleine Nederlandse whiskydistilleerderijen. Ook de Cognactheek is breed vertegenwoordigd. Wij nemen vooral whisky’s mee van onafhankelijke bottelaars. En daarnaast schenken we ook cognac en armagnac. Erwin van Heiningen is er dit jaar voor het eerst bij. Hij wil graag zijn liefde voor Amerikaanse whiskeys met u delen.

Het festival vindt plaats bij Station Royaal, Stationsplein 4 in Apeldoorn. De deuren gaan open om 13:00 en we ronden af om 17:00. De entree bedraagt € 12,50. U kunt zich opgeven via de website van Stichting Yourright FoundationU rekent de drams af met tokens, die € 1 per stuk kosten. De opbrengst van het festival komt ten goede aan deze stichting. 

Slàinthe Mhath!