Vrijdag 2 juni en vrijdag 1 december 2023: whisky-proeverij met Hans Bol

Hans Bol van High Spirits komt in 2023 weer twee keer naar Apeldoorn. Op vrijdag 2 juni en vrijdag 1 december schenkt hij zijn nieuwste aanwinsten: acht whisky’s van de onafhankelijke bottelaars die High Spirits importeert: Hart Brothers, James Eadie, Murray MacDavid en Claxton’s. Hans weet nog niet wat er rond die tijd allemaal vers binnen is, maar we proberen van elk van deze onafhankelijke bottelaars een of twee whisky’s te presenteren.

De kosten voor de proeverij bedragen € 45,00 inclusief bijpassende ‘bites’.  Uw inschrijving is pas definitief na betaling! U kunt zich opgeven per e-mail, telefoon of in de winkel. De ‘inloop’ begint om 19:15. Om 19:30u start Hans zijn verhaal. We ronden af rond 22:00u. Houdt rekening met wat uitloop vanwege de inmiddels traditionele, gezellige nazit. Laat de Bob dus niet precies om 22:00 komen…

Vanwege de enorme belangstelling voor deze proeverij wijken we uit naar de Irenezaal van de Grote Kerk aan de Loolaan / Koninginnelaan. Dit is op loopafstand van de Cognactheek. Voor de gezellige nazit gaan we weer naar de Cognactheek.

Voor deze proeverij zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Mochten er afmeldingen komen, dan laten we dat op deze pagina weten.

Slàinthe!