31 mei/1 juni en 29/30 november 2024: whisky-proeverij met Hans Bol

Hans Bol komt dit jaar weer twee keer naar Apeldoorn. Eind mei/begin juni en eind november schenkt hij zijn nieuwste aanwinsten: acht whisky’s van de onafhankelijke bottelaars die High Spirits (HS) en Whisky Import Nederland (WIN) importeren. Van HS neemt hij Hart Brothers, James Eadie, Murray MacDavid en Claxton’s mee. Bij zijn broer Marcel Bol van WIN komen o.a.  Carn Mòr en Mac-Talla vandaan.  Hans weet nog niet wat er rond die tijd allemaal vers binnen is, maar we proberen van elk van deze onafhankelijke bottelaars een of twee whisky’s te presenteren.

De kosten voor de proeverij bedragen € 50,00 inclusief bijpassende ‘bites’.  Uw inschrijving is pas definitief na betaling! U kunt zich opgeven per e-mail, telefoon of in de winkel. De ‘inloop’ begint om 19:15. Om 19:30u start Hans zijn verhaal. We ronden af rond 22:00u. Houdt rekening met wat uitloop vanwege de inmiddels traditionele, gezellige nazit. Laat de Bob dus niet precies om 22:00 komen…

Vanwege de enorme belangstelling voor deze proeverijen wijken we op beide vrijdagen uit naar de Irenezaal van de Grote Kerk aan de Loolaan / Koninginnelaan. Dit is op loopafstand van de Cognactheek. Voor de gezellige nazit gaan we weer naar de Cognactheek. Op de zaterdagen gebeurt alles in ons eigen proeflokaal.

Slàinthe

Harold, Erik & Hans