Vrijdag 27 mei én vrijdag 25 november: whisky-proeverij met Hans Bol

Op vrijdag 27 mei én vrijdag 25 november 2022 komt Hans Bol van High Spirits weer naar Apeldoorn. We hebben met Hans afgesproken dat hij elk jaar de laatste vrijdag van mei én november voor ons reserveert en dan zijn nieuwste aanwinsten schenkt.  

Op elke avond presenteert hij (waarschijnlijk) acht whisky’s van de onafhankelijke bottelaars die High Spirits importeert: Hart Brothers, James Eadie, Murray MacDavid en Claxton’s. Heel misschien komt daar whisky van Valinch& Mallet bij. Hans weet nog niet wat er rond die tijd allemaal vers binnen is, maar we proberen van elk van deze onafhankelijke bottelaars een of twee whisky’s te presenteren.

De kosten voor de proeverij bedragen € 40,00 inclusief bijpassende ‘bites’.  Als we moeten uitwijken naar de Grote Kerk (ook in de Koninginnelaan), komt daar € 5 bij.  Uw inschrijving is definitief na betaling!

U kunt zich opgeven per e-mail, telefoon of in de winkel. De ‘inloop’ begint om 19:15. Om 19:30u begint Hans zijn verhaal. We ronden af om 22:00u. Houdt rekening met wat uitloop vanwege de inmiddels traditionele, gezellige nazit. Laat de Bob dus niet precies om 22:00 komen…

Voor de proeverij van vrijdag 27 mei zijn géén plaatsen meer beschikbaar.  Wanneer er meer geïnteresseerden zijn voor die dag, kunnen we mogelijk uitwijken naar de Grote Kerk. Dat moeten we even afwachten… 

Slàinthe!