Vrijdag 25 november: whisky-proeverij met Hans Bol

Op vrijdag 25 november 2022 komt Hans Bol van High Spirits weer naar Apeldoorn. We hebben met Hans afgesproken dat hij elk jaar de laatste vrijdag van mei én november voor ons reserveert en dan zijn nieuwste aanwinsten schenkt.  

Op deze avond presenteert hij (waarschijnlijk) acht whisky’s van de onafhankelijke bottelaars die High Spirits importeert: Hart Brothers, James Eadie, Murray MacDavid en Claxton’s. Heel misschien komt daar whisky van Valinch & Mallet bij. Hans weet nog niet wat er rond die tijd allemaal vers binnen is, maar we proberen van elk van deze onafhankelijke bottelaars een of twee whisky’s te presenteren.

De kosten voor de proeverij bedragen € 40,00 inclusief bijpassende ‘bites’.  Uw inschrijving is pas definitief na betaling! U kunt zich opgeven per e-mail, telefoon of in de winkel. De ‘inloop’ begint om 19:15. Om 19:30u start Hans zijn verhaal. We ronden af rond 22:00u. Houdt rekening met wat uitloop vanwege de inmiddels traditionele, gezellige nazit. Laat de Bob dus niet precies om 22:00 komen…

Vanwege de enorme belangstelling voor deze proeverij wijken we uit naar de Irenezaal van de Grote Kerk aan de Loolaan / Koninginnelaan. Dit is op loopafstand van de Cognactheek. Voor de gezellige nazit gaan we weer naar de Cognactheek.

Doordat we gebruikmaken van de Irenezaal zijn er weer plaatsen beschikbaar.

Slàinthe!