Whisky's uniek voor Apeldoorn

De Cognactheek heeft een aantal whisky’s die in Apeldoorn alleen bij ons te koop zijn. Dit zijn whisky’s die wij betrekken van ‘Whisky Import Nederland’ (WIN), ‘High Spirits’ en ‘Passie voor Whisky’. Met de leveranciers is afgesproken dat de door hen geïmporteerde flessen in Apeldoorn alleen bij ons te verkrijgen zijn.

WIN levert mooie whisky’s van onder meer de series Càrn Mòr, Hepburn’s Choice en Old Perth. Van High Spirits krijgen we de whisky’s van James Eadie en Murray McDavid. ‘Passie voor Whisky’ levert de whisky’s van Asta Morris. Dit zijn whisky’s van distilleerderijen die bijna exclusief voor verschillende blended whisky’s worden gemaakt. Door de onafhankelijke bottelaars zijn deze pareltjes af en toe ook te genieten als single malt.

De Cognactheek kiest er bewust voor om naast de reguliere, bekende distilleerderij-whisky’s ook whisky’s in het assortiment op te nemen die niet main stream zijn. Zo kunnen we onze klanten blijven verrassen met bijzondere whisky’s voor een redelijke prijs. In de meeste gevallen krijgen we er proefflesjes bij, zodat u ook een keer kunt experimenteren.