Donderdag 10 en 24 Maart: Cursus Wijnvignet (SDEN 1)

Met regelmaat verzorgt Joop de Braak (register vinoloog en liquorist) de wijncursussen SDEN 1, 2 en 3 in het proeflokaal van de Cognactheek. Op donderdag 10 en 24 maart van 19:30 tot 22:00 is er weer de praktische, tweedaagse wijncursus Wijnvignet (SDEN 1). Naast het bespreken van theorie wordt er vooral veel geproefd! Tijdens twee gezellige avonden krijg je een goed beeld van de belangrijkste druivenrassen, de basis van hoe wijn wordt gemaakt en de beginselen van het combineren van wijn en spijs. Als je het leuk vindt, kan je na afloop van deze cursus examen doen voor het landelijk erkend diploma Wijnvignet (SDEN 1).

Kom genieten van een leuke en informatieve avond in de wereld van wijn. Je krijgt een goede basis voor toekomstige wijnreizen en het selecteren van een lekkere wijn bij een diner. En mocht je de smaak te pakken hebben, dan kan je verder gaan met de cursussen Wijnoorkonde (SDEN 2) en Wijnbrevet (SDEN 3). 

De kosten bedragen 119,00 euro, inclusief lesboekje, proefformulieren en natuurlijk de wijnen! De examenkosten zijn niet inbegrepen. Opgeven kan bij de Cognactheek via info@cognactheek.nl en 055-2070471 en natuurlijk ook bij Joop de Braak: contact@bottlesandbarrels.nl en 06-46314597.