Wijnfestival Apeldoorn 2022

Wijnfestival Apeldoorn 2022

Op zaterdag 10 september organiseert Rotary Club Apeldoorn met enkele lokale partners het Wijnfestival Apeldoorn. Dit is de tweede keer dat dit evenement wordt georganiseerd en net als vorig jaar vormt Paleis het Loo een passend decor. 

Bij binnenkomst ontvangt u een wijnglas.  Met dit glas in de hand wandelt u langs de verschillende kraampjes en proeft u de mooiste wijnen. Slijterij en Wijnkoperij Hamer, Wijnkoperij Henri Bloem Apeldoorn, Wijnhandel Slijterij Wijnkoperij Kroese en Slijterij de Cognactheek Apeldoorn verwennen de gasten met een uitdagende selectie van hun rijke assortiment. Wij van de Cognactheek zullen in ieder geval enkele wijnen uit de Cognacstreek schenken: Marvelan, Pascal Gonthier en Pique Russe. De rest blijft nog even een verrassing. 

Paleis het Loo verzorgt een heerlijk walking diner van vier gangen. Geniet van wijn & spijs tegen een koninklijke achtergrond, compleet met een muzikale omlijsting, diverse andere festivalactiviteiten en een entertainende veiling met schitterende kavels.

De volledige opbrengst van het wijnfestival gaat naar het goede doel. Dit jaar is dat Stichting Present Apeldoorn, wiens missie het is om een brug te slaan tussen vrijwilligers die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen zijn. Present hoopt het project ‘Sociaal Tuinieren’ een extra boost te kunnen geven.

Het Wijnfestival begint om 17:00 en eindigt om 21:00. Kaarten à € 75,00 zijn verkrijgbaar via de website van Rotary Club Apeldoorn. We ontmoeten u graag op 10 september.

Harold & Erik – Slijterij de Cognactheek