Zaterdag 9 September 2023: Wijnfestival Apeldoorn’

Op zaterdag 9 september (17:00-21:00) vindt de derde editie van het Wijnfestival Apeldoorn plaats. Verschillende lokale partijen slaan de handen ineen voor een attractief evenement. 

Net zoals bij de eerdere edities organiseert Rotary Apeldoorn dit gezellige evenement. Slijterij en Wijnkoperij Hamer, Wijnkoperij Henri Bloem Apeldoorn, Vinoviccio en Slijterij de Cognactheek Apeldoorn nemen elk minimaal 25 wijnen mee, rood, wit en rosé. De Cognactheek schenkt ook pineau des charentes (‘zomerport’). Dat was bij de vorige jaargangen een schot in de roos. Wat combineerde die goed met het nagerecht! We zullen in onze stand de pineau weer aanprijzen als ’toetjeswijn’, hoewel pineau veel meer is dan dat.

Bij binnenkomst krijgt u van de Bon Vivant een sprankelend welkomstdrankje en bijpassende amuse. Paleis het Loo verzorgt een heerlijk walking diner van vier gangen. Met een wervelende veiling met fantastische kavels, muzikale omlijsting, wijntombola en andere activiteiten is het programma compleet. En natuurlijk biedt Paleis het Loo een perfect decor voor een sfeervolle festival.

U kunt uw kaarten à € 75,00 bestellen via de website van Rotary Apeldoorn. De opbrengsten gaan naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Stichting de Klub in Apeldoorn. De Klup is een Kluphuis voor mensen met een verstandelijke beperking uit Apeldoorn en omgeving. Samen activiteiten doen, elkaar ontmoeten, vriendschap en een ontspannen sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn, is waar het bij hen om draait. 

Noteer zaterdag 9 september 2023 alvast in uw agenda! Wij kijken uit naar een sprankelend evenement!

Harold & Erik