Zaterdag 14 september: Wijnfestival Apeldoorn 2024

Voor de vierde keer organiseert Rotary Club Apeldoorn het Wijnfestival Apeldoorn. Ook dit jaar vormen de stallen bij Paleis het Loo het decor van dit gezellige, zomerse evenement. De deuren openen om 17:00 en om 21:00 sluiten we de feestelijke avond af. De feestvreugd wordt verhoogd met muzikale omlijsting, een wervelende veiling met fantastische kavels en andere festivalactiviteiten.
 

Mooie wijnen en hun verhaal
Henri Bloem, Hamer Wijnen, Vinoviccio en de Cognactheek schenken prachtige wijnen en vertellen daar mooie verhalen bij over de oorsprong en bereiding. Om de verhalen kracht bij te zetten zullen er ook een aantal wijnboeren aanwezig zijn. Bij het begin van het festival ontvangt u een wijnglas. Met het glas in de hand wandelt u langs de verschillende kraampjes en proeft u de mooiste wijnen.

Walking Dinner
Vanaf 18:00 verzorgt Paleis Het Loo een ‘walking dinner’ van vier gangen. De kleine gerechten worden geserveerd vanuit diverse foodtrucks. U kunt vrij rondlopen terwijl u geniet van de geserveerde gerechten en het gezelschap.

Goede doelen
Zoals elk jaar gaat de opbrengst van het wijnfestival naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor drie goede doelen, allemaal gericht op mensen in Apeldoorn die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Minima, zwerfjongeren en migranten worden geholpen met eerste levensbehoeften, verschillende lessen en activiteiten en ondersteuning bij het zelfstandig wonen. Het gaat om Stichting Sant’Egidio Apeldoorn, Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn en Stichting Da Capo,

Klik hier om uw kaarten te bestellen via de website van Rotary Club Apeldoorn. We hopen u te mogen verwelkomen tijdens dit prachtige festival!

Harold & Erik – Cognactheek