Whisky Festival Apeldoorn

Op zondag 12 maart 2023 organiseren Nicole Schuijer en Branko Driessen namens de Stichting Yourright Foundation het eerste ‘Whisky Festival Apeldoorn’. In 2019 organiseerden zij voor het eerst het Whisky Festival Delft, dat inmiddels een begrip onder de liefhebbers is. Door hun verhuizing naar Apeldoorn willen zij kijken of een dergelijk festival ook in Apeldoorn te realiseren is.

Nicole en Branko zullen een groot deel van hun privé collectie meenemen. Daartussen zitten enkele zéér exclusieve en bijzondere whisky’s. Daarnaast presenteren Lisette van Megen en Peter Ouwens (Stichting Dutch Whiskyteers) verschillende whisky’s van kleine Nederlandse whiskydistilleerderijen. En last but not least, ook de Cognactheek is vertegenwoordigd. Wij nemen vooral whisky’s mee van onafhankelijke bottelaars.

Het festival vindt plaats bij Station Royaal, Stationsplein 4 in Apeldoorn. De deuren gaan open om 13:00 en we ronden af om 17:00. De entree bedraagt € 10,00. U kunt zich opgeven via de website van Stichting Yourright Foundation U rekent de drams af met tokens, die € 1 per stuk kosten. De opbrengst van het festival komt ten goede aan deze stichting. 

Wij nodigen u van harte uit samen met ons te genieten van het Schotse levenswater. Slàinthe Mhath!