Een kwestie van smaak

Niets is zó persoonlijk als smaak. Harold en ik weten daar alles van. We zijn het zo zelden eens dat het bijna zwart-wit lijkt. Vindt hij het iets, dan is het niet mijn smaak en andersom. Voor onze klanten geldt dit natuurlijk ook. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen smaak. Gelukkig maar anders had er in onze winkel maar één fles gestaan…

Maar ja, hoe kom je er nu achter wat jouw smaak eigenlijk is? Het antwoord kennen we maar al te goed: proeven, proeven en nog eens proeven. Precies zoals wij onze smaak hebben ontdekt. Proeven is net een ontdekkingsreis zonder vaste eindbestemming.

We hebben daarom al vanaf het begin een proeflokaal waarin een groeiend aantal flessen open staat. Inmiddels al meer dan 600 in totaal.  En zeg nou zelf, als je iets geproefd hebt dat je lekker blijkt te vinden, neem je zo’n fles met een geruster hart mee naar huis toch?

In onze proefruimte worden ook onze proeverijen gehouden met telkens een ander thema. Natuurlijk staan cognac- en whiskyproeverijen centraal maar de aankomende proeverij van 19 april is onze eerste armagnac-proeverij.  Zo willen wij klanten kennis laten maken met andere mooie producten die wij in onze winkel hebben staan.

Het is natuurlijk mogelijk om een proeverij bij te wonen door je in te schrijven via Facebook, telefonisch of in de winkel maar hoe leuk is het om een privé-proeverij te laten organiseren door ons? Helemaal op maat gemaakt of juist boordevol verrassingen. We kunnen het allemaal, al vanaf 2 personen. De hapjes regelen we ook zodat je ook voor een groep vrienden, collega’s of familie een compleet avondje-uit kunt regelen!

Interesse?
Informeer naar de mogelijkheden via 055 20 70 471 of kom eens binnen kijken!

Erik